Jeugdcircuit medewerkers

WVBF zoekt een enthousiaste badmintonspeler (MVX) die affiniteit heeft met het jeugdcircuit. Na de Jeugdcup ontmoetingen verwerk je de resultaten met Excel. Je hebt notie van het Jeugdcup reglement en tornooiplanner, of je bent bereid die kennis te verwerven. Ook dien je enkele Jeugdcups per seizoen mee te volgen.

Alle info:

Wim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0476/968012)

Hilde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0475/669282)

Voorzitter recreantencommissie

Na een vrijetijdsbesteding van 35 jaar in de badmintonwereld, en sinds 30 november 2009 als voorzitter van de recreantencommissie voor WVBF, zal ons aller gekende Staf eind dit kalenderjaar zijn mandaat neerleggen. Bij deze dan ook een warme oproep naar gemotiveerde vrijwilligers om de resultaten die door de jaren heen werden opgebouwd verder op te volgen en van nieuwe impulsen te voorzien de komende jaren.

Wens je meer vrijblijvende info over de werking kan je Staf contacteren op 0487/165962 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers gezocht

WVBF zoekt A en B trainers. Heb je interesse of ken je iemand? Neem contact op met Wim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0476/968012) of Hilde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0475/669282)

Subcategorieën