Volg ons West-Vlaamse Badmintonfederatie | Facebook West-Vlaamse Badmintonfederatie | Flickr
 
Bijscholing Functioneel Footwork

Bijscholing Functioneel Footwork

 

Op Zaterdag 12 augustus organiseert BC de Pluimplukkers een bijscholing over het aanleren van Functioneel Footwork bij jeugdspelers in De Panne.

Alle info in de flyer

 
Opleiding Officials

Opleiding referee en umpire 2017

In 2017 richt Badminton Vlaanderen zowel een opleiding Umpire (info) als Referee (info) in. Wie interesse heeft kan inschrijven via de site van Badminton vlaanderen via de rubriek officials

 
Cursus Aspirant

Cursus Aspirant in Bij BC Sportif in Eernegem

 

Begin volgend jaar wordt er een cursus aspirant initiator ingericht. Alle nuttige info is te vinden in de flyer

 
40 Jaar WVBF

40 Jaar WVBF

 

We vieren straks onze 40ste verjaardag in Kortrijk, waar de West-Vlaamse Badmintonwieg stond. We nodigen jullie graat uit om samen met ons te klinken op dit succesverhaal. Het is voor ons een gelegenheid om dank te zeggen aan de vele vrijwilligers die in onze werking aktief zijn, en ook aan iedereen die ertoe bijdraagt om alles financieel rond te krijgen.

 

Verdere info is te vinden op onze FB pagina.

 
Vlaams Badmintonfestival 2016

In 2016 is het Vlaams Badmintonfestival op West-Vlaamse grond.

 

 
KYU Bijscholing

KYU Bijscholing

Op 3 december is er in samenwerking met BC Sportif Eernegem een KYU bijscholing

 
Antwerps Badmintonfestival

Antwerps Badmintonfestival

Op zat 5 en zondag 6 decenber vind in sporthal Het Rooi in Berchem het Antwerps badmintonfestival plaats. Alle info is te vinden in de flyer.

 
Trainer gezocht

Trainer gezocht bij Roeselare BC

 

Roeselare BC is voor komend seizoen ter uitbreiding van ons trainersteam op zoek naar een gemotiveerde lesgever(s) om op maandagavond (18u30-20u30) training te verzorgen aan volgende groepen

18u30-19u30 Starterjes (2e-3e-4e leerjaar)

19u30-20u30 Jeugdspelers basis ( jeugd 12-15j).

Vergoeding te bespreken. Aansluitend aan de training is er speelgelegenheid binnen de club tot 22u30.(sporthal Schiervelde)

Bij interesse of indien jullie een kandidaat kennen, neem gerust contact op met Peter Decaluwé via mail roeselarebc@gmail.com of tel 0496/16.30.22 (na 19u)

Minimum diploma : aspirant-initiator of ervaren competitie-speler

 
Aspirant-Initiator Cursus in Brugge

Aspirant-Initiator Cursus in Brugge

Op 3, 10 en 12 oktober wordt er een cursus aspirant-initiator geörganiseerd in Brugge. Alle info is hier terug te vinden. Inschrijven kan enkel per mail met deze excel sheet.

 
Recreanten Challenge 2015 Gits

Vierde West-Vlaamse recreantenchallenge Op 13 juni 2015 gaat de vierde West-Vlaamse recrentenchallenge door in Sporthal Ogierlande in Gits

Er wordt gespeeld in poules in dubbel en gemengd. Daarop aansluitend zijn er teamontmoetingen.

Hier alle info en inschrijving.

 
Initiator Cursus

Initiator Cursus

Het was wel al bekend gemaakt, maar uiteindelijk is hier de volledige planning voor de komende initiator cursus in Hooglede-Gits.

Voorwaarden en planning zijn te downloaden.

Inschrijven kan op de website van Bloso

 
Badmintonfestival 2015

VLAAMS BADMINTONFESTIVAL 2015

Graag maken via deze weg een beetje reclame voor het Vlaams badmintonfestival 2015

 

 

 
Initiator cursus 2015

Initiator cursus 2015

In 2015 wordt in West-Vlaanderen een initiator cursus geörganiseerd. Alle info hier.

 
Nieuwe website BVL
Nieuwe website BVL


Op donderdag 21 augustus 2014 lanceerde Badminton Vlaanderen zijn nieuwe website.

Eind 2013 werd de lancering van de nieuwe website aangekondigd op de Bijzondere Algemene vergadering van Badminton Vlaanderen. Ondertussen werd er enkele maanden druk achter de schermen gewerkt om een website te maken die aan alle wensen van onze leden, badmintonners en potentiële badmintonners voldoet.

De nieuwe website zet hoog in op de integratie van de bestaande platformen voor competitie, tornooien, ranking en het ledenbestand. Deze items krijgen nu een prominente plaats op badmintonvlaanderen.be. Daarnaast werd er gezocht naar een betere en duidelijkere structuur om alle stakeholders van Badminton Vlaanderen zo goed mogelijk te informeren.

De lancering van de nieuwe website heeft ook tot gevolg dat http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl in zijn huidige vorm ophoudt te bestaan. In een eerste fase wordt de nieuwe website overgenomen op deze url en op termijn zal deze volledig verdwijnen. Inschrijven voor tornooien, competitieresultaten ingeven en je profiel wijzigen doe je vanaf heden via de nieuwe website. Je login gegevens blijven wel dezelfde als voorheen.​'

 
Belgian International

Belgian International

Binnenkort is er reeds de 10de editie van de Yonex Belgian International.

 

 

Hieronder vindt u eveneens een kort overzicht van alle acties die zullen plaatsvinden:

 

Alle wegen leiden naar Leuven

Geen vervoer? Geen paniek! Het organisatieteam legt op zaterdag 13 september speciaal busvervoer in met strategische stopplaatsen in heel België. Meer informatie over de tickets, opstapplaatsen, reisroutes vind je op de website http://www.belgian-international.be.

 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Samen kijken en supporteren is dubbel zo leuk. Kom je op de finaledag samen met 39 clubgenoten naar Leuven, dan legt Badminton Vlaanderen gratis busvervoer in. Schrijf je voor deze actie niet afzonderlijk in via het online formulier, maar contacteer Bart Verschueren op e-mailadres bart@badmintonvlaanderen.be.

 

Demowedstrijd Peter Gade vs Yuhan Tan

Zaterdag 13 september 2014 krijgen we een clash der titanen. Peter Gade en onze eigen Belgische nummer 1 Yuhan Tan verwennen je met een demomatch.

 

Jong geleerd …

Ter gelegenheid van de Yonex Belgian International worden clinics georganiseerd voor jeugdspelers en hun begeleiders. De clinic bestaat uit een training van één uur onder leiding van een toptrainer en/of topspeler. Guy Delforge, Stefaan De Rijcke, Kurt Nys, Daan Philips, Lander Pint, TSS spelers … zijn al enkele namen die hun aanwezigheid bevestigd hebben. Kom met een groep jeugdspelers naar Leuven en geniet van een clinic en schitterende wedstrijden op de Yonex Belgian International. Inschrijven kan bij Sofie Robbrecht via sofie@badmintonvlaanderen.be.

 

Trainersclinic met Peter Gade

Zaterdagvoormiddag geeft Peter Gade een trainersclinic in sportkot Leuven voor onze eigen trainers A en B. Interesse? Lees vanaf augustus meer over de actie op de website http://www.belgian-international.be.

 

EK-tickets aan promoprijzen

Badminton Vlaanderen bezorgt je nog meer kijkplezier. In februari 2015 is België gastland van het Europees Kampioenschap gemengde landenteams. Ter ere van deze 10de editie geven we je de kans om voor slechts 10 euro een zitje te reserveren voor het schouwspel in februari. Iedere toeschouwer kan slechts 1 promoticket ter plaatse aankopen.

 
Derde recreanten challenge

Op zaterdag 14 juni wordt in sporthal Ogierlande in Gits de derde recreanten challenge geörganiseerd. Wie zin heeft om deel te nemen kan hier alle info vinden.

Inschrijven kan met dit formulier.

 
IPJO Praktisch en Programma

Beste deelnemers, coaches, begeleiders en medewerkers,

hier kan je een document downloaden met heel wat praktische informatie over IPJO 2014 in Ieper.

Wij wensen je alvast veel plezier.

 
Opleiding Trainers en Sportouders

Graag nodigt de Gitse BC u uit voor een bijscholing in het kader van Jeugdbadminton + 2014.

Onderwerp: TRAINERS EN SPORTOUDERS: HOE SAMEN TALENT ONTWIKKELEN EN SPELPLEZIER VERGROTEN?

Meer details in de bijlage.

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier te mailen naar erika@maessport.be.

 
Nieuwe voorzitter Badminton Europe

Nieuwe voorzitter Badminton Europe

Badminton Europe heeft sinds zaterdag 12 april 2014 een nieuwe voorzitter. De Belg Gregory Verpoorten werd verkozen op de "2014 Annual Delegates Meeting" in Dublin.

Wij wensen hem hiervoor uiteraard te feliciteren en wensen hem ook veel succes in zijn nieuwe functie.


 
Vacature rechters Tucht en Klachtencommissie

Vacature voor 7 rechters Tucht en Klachtencommissie

Naar analogie met de beroepscommissie is de Tucht en Klachtencommissie (TKC) eveneens op zoek naar een aantal rechters. Dit met het oog op een correct samengestelde commissie. De TKC dient samengesteld te zijn uit 5 effectieve rechters, en 5 plaatsvervangende rechters. Wegens persoonlijke redenen zijn er op dit moment slechts nog 3 rechters in plaats. Een dringende oplossing stelt zich. Met het oog op een vlot werkende juridische structuur binnen Badminton Vlaanderen zijn we op zoek naar 7 rechters (m/v).

Wie interesse heeft kan de volledige vacature nog eens nalezen.

 
Medewerkers Organisaties gezocht

Medewerkers Organisaties gezocht

 

Na meer dan 10 jaar de kampioenschappen, YYC, YBJMC, ... te hebben georganiseerd, zal ik volgend jaar mijn laatste jaar ingaan als organisator van deze toernooien.

Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste opvolgers voor Stijn en mezelf.

Geïnteresseerden mogen mailen naar vanburenjoke@telenet.be.

 
Kinesist(e) gezocht voor IPJO 2014

Dringend kinesist(e) gezocht voor IPJO 2014

 

We zijn nog op zoek naar een kinesist(e) voor het weekend van 17 en  18 mei 2014. Dan vindt de IPJO plaats in Ieper.

Geïnteresseerden mogen mailen naar vanburenjoke@telenet.be. (meer info over de vergoeding: mail naar Joke)

 
Cursus aspirant initiator Eernegem

Alle details over de cursus aspirant initiator zijn nu gekend. De cursus gaat door in de Sporthal van EERNEGEM (Bruggestraat 104 a) op zaterdag 12 april en zondag 13 april van 9 tot 12 en van 13 tot 16 u 30 en op maandag 28 april van 19u tot 22u. De inschrijvingsprijs bedraagt €45.00.

Je kan alles rustig nalezen in deze flyer.

 
Inschrijven voor 15 maart - Cursus aspirant initiator

Inschrijven voor 15 maart - Cursus aspirant initiator

Heel binnenkort starten 2 cursussen aspirant initiator, bedoeld voor toekomstige initiators en clubverantwoordelijken die de eerste stappen in badminton willen aanleren.

Voor de cursus geörganiseerd door Lebad dient er ingeschreven te worden voor 15 maart 2014. De cursus gaat door in sportcentrum Ter Biezen in Bissegem. Alle info staat uitgebreid in dit document.

Voor de cursus in Eernegem volgen later de details

 

Het eerdere artikel kan je hier nog eens nalezen.

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2