Jeugdcircuit medewerkers

WVBF zoekt een enthousiaste badmintonspeler (MVX) die affiniteit heeft met het jeugdcircuit. Na de Jeugdcup ontmoetingen verwerk je de resultaten met Excel. Je hebt notie van het Jeugdcup reglement en tornooiplanner, of je bent bereid die kennis te verwerven. Ook dien je enkele Jeugdcups per seizoen mee te volgen.

Alle info:

Wim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0476/968012)

Hilde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0475/669282)

Voorzitter recreantencommissie

Na een vrijetijdsbesteding van 35 jaar in de badmintonwereld, en sinds 30 november 2009 als voorzitter van de recreantencommissie voor WVBF, zal ons aller gekende Staf eind dit kalenderjaar zijn mandaat neerleggen. Bij deze dan ook een warme oproep naar gemotiveerde vrijwilligers om de resultaten die door de jaren heen werden opgebouwd verder op te volgen en van nieuwe impulsen te voorzien de komende jaren.

Wens je meer vrijblijvende info over de werking kan je Staf contacteren op 0487/165962 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom

Welkom op de officiële website van de West-Vlaamse BadmintonFederatie!

G sport

Algemene info G-badminton

 

Sporten en bewegen, is voor heel veel mensen een deel van de vrijetijdsbesteding. Regelmatige sportbeoefening is goed voor de conditie en gezondheid, maar is meer dan alleen maar dat. Tijdens en na de activiteiten kunnen immers ook sociale contacten gelegd worden. Sportparticipatie is in vele opzichten voor iedereen, ook voor personen met een handicap, nuttig en zinvol.

Badminton Vlaanderen heeft als doelstelling om zoveel mogelijk mensen met onze sport te laten kennismaken, gezien het een sport is voor iedereen. Daarom zetten wij ook actief in op G-badminton.

In juni 2015 werd een uitgebreide reportage gemaakt omtrent G-badminton. Je kan deze hier bekijken..

Subcategorieën